Головна Технології ZOTAC «засвітив» дані покупців техніки — рахунки, прізвища та звернення по гарантії

ZOTAC «засвітив» дані покупців техніки — рахунки, прізвища та звернення по гарантії

by host

Компанія ZOTAC потрапила в скандал через витік особистої інформації клієнтів. Причиною стало недбале управління файлами RMAZOTAC «засвітив» дані покупців техніки — рахунки, прізвища та звернення по гарантіїReturn merchandise authorization — повернення неякісних або несправних виробів продавцеві, дистриб’ютору або безпосередньо виробнику для заміни, ремонту чи відшкодування вартості.

Одним із перших на проблему звернув увагу автор YouTube-каналу GamersNexus. Він сказав, що проблема виникла через завантаження важливих файлів на вебсервери Google. Це зробило їх доступними для будь-кого, хто шукав «ZOTAC RMA» в пошуковику. Файли містили бізнес-рахунки, запити на повернення товарів та особисті дані клієнтів.

Глядач каналу GamersNexus помітив свій файл RMA у результатах пошуку. Там були детальні дані користувачів, суми рахунків та інша інформація. Бізнес-рахунки розкрили, що ZOTAC купував відеокарти NVIDIA GeForce RTX 3090 попереднього покоління за $2400 за штуку.

Один із партнерів ZOTAC висловив обурення: «Якщо я можу знайти свої кредитні авізоZOTAC «засвітив» дані покупців техніки — рахунки, прізвища та звернення по гарантіїZOTAC «засвітив» дані покупців техніки — рахунки, прізвища та звернення по гарантіїКредитове авізо — це документ, який виписує установа своїм контрагентам, щоб підтвердити наявність у себе деякої заборгованості певної величини. в Google… що це таке? Як можна так недбало вести бізнес?»

Дані покупців техніки Zotac опинились у відкритому доступі — рахунки, прізвища та гарантійні звернення

Як перевірити, чи не потрапили ваші дані до мережі

Власникам продукції ZOTAC варто перевірити, чи не опинилась їхня особиста інформація у відкритому доступі. Для цього введіть у пошук своє ім’я та додайте «site:zotacusa.com». Компанія вже працює над розв’язуванням проблеми та просить клієнтів надіслати особисті документи на електронну пошту.

Джерело: Tweaktown

 

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.