Головна Технології Apple оголосила дату презентації iPhone 16

Apple оголосила дату презентації iPhone 16

by host

Попередні чутки помилялися на один день — Apple iPhone 16 представлять 9 вересня. Раніше багато джерел зазначали, що це може статися 10 вересня.

Apple офіційно запросила на подію представників ЗМІ. Презентація «Настав час світла» (It’s Glowtime) відбудеться в театрі Стіва Джобса в Apple Park о 20:00 за київським часом. Презентацію транслюватимуть онлайн.

Apple оголосила дату презентації iPhone 16

Очікується, що на заході Apple представить не тільки iPhone 16, але й нові Apple Watch Series 10 (або ж Apple Watch X) та нові навушники AirPods.

За традицією Apple, попереднє замовлення на всі представлені пристрої має розпочатися одразу після закінчення заходу — за годину або дві. Згідно з останніми чутками, низка країн побачить нові пристрої вже 20 вересня.

Нові iPhone 16: витік розкриває характеристики камер майбутніх смартфонів

Джерело: GSMArena

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.