Головна Технології Кишеньковий ПК Pilet на Raspberry Pi підтримує зовнішню клавіатуру та модуль ШІ

Кишеньковий ПК Pilet на Raspberry Pi підтримує зовнішню клавіатуру та модуль ШІ

by host

Raspberry Pi добре підходить для побудови портативних ПК: невеликий розмір, підтримка зовнішніх пристроїв, для нього можна створити компактний корпус. Команда розробників Soulcircuit створила на основі Raspberry Pi 5 модульний кишеньковий ПК Pilet.

Це повноцінним портативний пристрій, для нього створений зовнішній модуль клавіатури з джойстиком. Однак робота над ПК все ще триває, тому точно не відомо, якою буде остаточна збірка. Наразі у Soulcircuit зібрали інженерний зразок із планами створити пристрій за ціною менш ніж $200.

Raspberry Pi 5 в основі ПК живиться від двох батарей місткістю 8000 мАг і має час автономної роботи близько 7 годин. Pilet має металеву задню кришку та вентилятор для кращого теплообміну. Він підтримує накопичувач даних NVMe SSD та модуль Hailo-8L з можливостями ШІ.

Кишеньковий модульний ПК Pilet на Raspberry Pi має зручну клавіатуру та велику батарею

На відео та фото Pilet працює під керуванням ОС Raspberry Pi, але підтримує інші дистрибутиви. Інформації поки що небагато: офіційний сайт Soulcircuit пропонує посібник з програмного забезпечення та довідник з апаратної частини, а також інструкцію щодо модулів, але за посиланнями поки що немає документів.

Мандрагора з GPT-4o: блогер розмовляє з рослиною за допомогою Raspberry Pi

Джерело: Tom’s Hardware

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.