Головна Технології Siri, на вихід! Apple створює нову «особистість» для розумного помічника

Siri, на вихід! Apple створює нову «особистість» для розумного помічника

by host

Новий помічник Apple буде зосереджений на функціях генеративного штучного інтелекту, у впровадження якого компанія вклала шалені кошти.

Вдосконалена версія Siri дебютує пізніше у 2024 році, однак навіть оновлений помічник, схоже, все ще недостатньо розумний для Apple. Згідно зі звітом Марка Гурмана з Bloomberg, компанія працює над новою «людиноподібною» особистістю розумного асистента, зосередженого на функціях ШІ.

Невідомо, чи запустять нового помічника на iPhone, iPad і Mac, оскільки початково «особистість» дебютує на одному з роботизованих пристроїв компанії. У попередніх витоках йшлося про те, що Apple випустить настільного робота у 2026 році з ціною у $1000. 

Нагадаємо, що WWDC-2024 компанія зрештою анонсувала функції Apple Intelligence, які через Siri дозволять користувачам керувати сповіщеннями, допомагатимуть у написанні текстів, підсумовуватимуть листи на пошті (із вибором тону повідомлення), чи передаватимуть завдання «із застосунку в застосунок» (наприклад, можна попросити ШІ відтворити подкаст, який вам надіслали у месенджері).

Apple Genmoji, «розумна Siri» та партнерство з OpenAI — штучний інтелект нарешті «приземлився» в Купертіно

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.