Головна Технології рідкісні фото, раритетні iPhone, iPad та Apple 1 продані майже на $1 млн

рідкісні фото, раритетні iPhone, iPad та Apple 1 продані майже на $1 млн

by host

Нещодавно відбувся аукціон різноманітних пам’ятних речей Apple, організований RR Auction. Під час цієї події було куплено речей на загальну суму $983096, починаючи від фотографій і закінчуючи оригінальним комп’ютером Apple 1.

Аукціон пам’ятних речей Apple: рідкісні фото, раритетні iPhone, iPad та Apple 1 продані майже на $1 млн

Отже, рідкісна фотографія Стіва Джобса, знята на Polaroid та підписана самим Джобсом, була продана за $12500. Також па продаж виставили Polaroid-фото Тіма Кука з його підписом та 3 Polaroid-фотографії основної плати першого комп’ютера Apple 1. Ці фото разом принесли $54090.

Аукціон пам’ятних речей Apple: рідкісні фото, раритетні iPhone, iPad та Apple 1 продані майже на $1 млн

На аукціоні також продавалися раритетні пристрої Apple. Наприклад, оригінальний iPhone 2007 року в оригінальній упаковці продавався за більш ніж $25000. Водночас один із перших прототипів планшетів iPad коштував $24996.

Аукціон пам’ятних речей Apple: рідкісні фото, раритетні iPhone, iPad та Apple 1 продані майже на $1 млн

Та найбільше в скарбничку аукціону (приблизно третину від загальної суми) приніс комп’ютер Apple 1, що належав Дані Реддінгтон – на той час співробітнику Apple. Перед продажем комп’ютер пройшов процес ремонту та відновлення в руках Корі Коена – експерта у цій галузі. Тепер пристрій із зеленим монохромним екраном повністю робочий, що, ймовірно, й дозволило продати його за $315914.

Загалом, це був захоплюючий аукціон, який справді можна вважати прогулянкою історією Apple, пов’язаною зі злетами та падіннями та побічним розвитком, які зробили компанію такою, якою вона є зараз.

Джерело: phonearena

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.