Головна Технології Перше фото Samsung Galaxy S24 FE — смартфон сертифікований в США

Перше фото Samsung Galaxy S24 FE — смартфон сертифікований в США

by host

Очікуваний новий смартфон Samsung Fan Edition сертифікований FCC в США. Завдяки цьому можна вперше подивитися на Samsung Galsxy S24 FE.

Федеральна комісія з комунікації — незвичне та не найкраще джерело зображень, на них зазвичай важко щось роздивитися та дізнатися про смартфон більше. На цьому живому фото S24 F не видно телефон зблизька телефон зблизька.

Апарат чорного кольору прикріплений до якогось до обладнання для тестування. Його дисплей вимкнений, а фотографія зроблена трохи здалеку. Втім, можна помітити схожість Samsung Galaxy S24 FE з флагманами S24.

Перше фото Samsung Galaxy S24 FE — смартфон сертифікований в США

Зображення Galaxy S24 FE для преси з’явилися в інтернеті на початку цього місяця та розповіли про його дизайн. Смартфон має пласку алюмінієву раму та скло на передній і задній панелях. Він схожі на Galaxy S24/S24+, але не матиме тонких рамок серії S24. Варіанти кольорів включатимуть синій, графітовий, м’ятний, сріблястий та жовтий.

Більшість характеристик Samsung Galsxy S24 FE також подібні до S24. Він має процесор Exynos 2400, навіть у США, де Samsung зазвичай використовує чипи Snapdragon. Рішення може бути пов’язаним з їхньою нижчою вартістю.

Перший погляд на Samsung Galaxy S25 Ultra від відомого інсайдера

Джерело: SamMobile

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.