Головна Технології Qualcomm випустила процесор Snapdragon 6 Gen 3 – трохи розігнана модифікація Snapdragon 6 Gen 1

Qualcomm випустила процесор Snapdragon 6 Gen 3 – трохи розігнана модифікація Snapdragon 6 Gen 1

by host

Протягом вихідних модельний ряд мобільних процесорів Qualcomm поповнився новим пристроєм Snapdragon 6 Gen 3. Компанія не робила анонсу цієї події, а просто додала нову сторінку на свій сайт. Нова платформа середнього класу прийде на зміну Snapdragon 6 Gen 1, пропустивши версію другого покоління для 4-нм чипа.

Новий процесор Snapdragon 6 Gen 3 в багатьох характеристиках схожий на Snapdragon 7s Gen 2. Він також виготовляється за нормами 4-нм техпроцеса, містить 4 ядра Cortex-A78, 4 ядра Cortex-A55 та GPU Adreno 710. Різниця полягає в меншій частоті процесора та обмеженні максимальної частоти дисплея на 120 Гц проти 144 Гц у Snapdragon 7s Gen 2.

Водночас новинка не дуже відрізняється за характеристиками від Snapdragon 6 Gen 1. Вона пропонує трохи вищу частоту для кластера ядер Cortex-A78. Також новий чип забезпечує покращену продуктивність штучного інтелекту для таких завдань, як відстеження активності та шумозаглушення під час дзвінків.

Snapdragon 6 Gen 3 підтримує оперативну пам’ять LPDDR4X та LPDDR5, а також сховище на базі пам’яті UFS 3.1. Бездротові інтерфейси представлені Bluetooth 5.2 та Wi-Fi 6E. Процесор забезпечує роботу сенсорів з роздільною здатністю до 200 Мп для знімання одиночних фото, 48 Мп – для послідовного знімання та конфігурацій двох сенсорів 32 Мп + 16 Мп. Докладні характеристики Snapdragon 6 Gen 3 та порівняння з Snapdragon 6 Gen 1 й Snapdragon 7s Gen 2 представлені в наступній таблиці.

Qualcomm поки що не надала інформацію про строки доступності нового процесора Snapdragon 6 Gen 3 для виробників мобільних пристроїв.

Джерело: gsmarena

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.