Головна Технології Google Pixel 9 більше не заряджають гаджети, коли самі поповнюють батарею — це працювало п’ять років

Google Pixel 9 більше не заряджають гаджети, коли самі поповнюють батарею — це працювало п’ять років

by host

Функція Battery Share — це бездротове заряджання пристроїв від Google Pixel. Схоже, вона не працює під час заряджання самих Pixel 9, як це можна було робити на попередніх поколіннях.

Зворотне бездротове заряджання Battery Share існує з Google Pixel 5, тобто вже п’ять років. Весь цей час опція працювала, коли сам смартфон заряджався від електричної мережі. Тобто коли Pixel заряджався, на нього можна було покласти, скажімо, навушники, і вони заряджалися теж. Але не з поколінням Pixel 9 — тепер тільки коли телефон не заряджається.

Обмеження функції стосується моделей Pixel 9, Pixel 9 Pro та Pro XL. Складаний смартфон Pixel 9 Pro Fold взагалі не підтримує Battery Share, тобто зворотну бездротову зарядку.

Battery Share працює на згаданих трьох смартфонах, але лише коли вони від’єднані від зарядки. Якщо ж ні, операційна система прямо повідомляє, що «Battery Share недоступна під час заряджання».

Google Pixel 9 більше не заряджають гаджети, коли самі поповнюють батарею — функція Battery Share працювала п’ять років

Це спливне вікно з’явиться навіть якщо телефон повністю заряджений, але не від’єднаний. Звичайно, Battery Share ефективна у дорозі, якщо раптом потрібно зарядити гаджет, але й під час мережевого заряджання смартфона це зручна можливість.

Android Headlines вважає, що погіршення функції може бути пов’язане з ймовірним погіршенням роботи акумулятора. Принаймні, користі режим зворотного заряджання їй точно не приносить. Це не перший негаразд із поповненням запасу енергії нових Pixel 9. Раніше повідомлялося, що Pixel 9 Pro XL має проблеми зі стабільністю заряджання без дротів, а Pixel 9 Pro Fold не підтримує бездротовий зарядний пристрій Google.

Google Pixel 9 Pro XL — не для ігор. У Genshin Impact він програє 15% Pixel 7 Pro і на 51% повільніший за iPhone 15 Pro Max

Джерело: Android Headlines

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.