Головна Технології ШІ-генератор музики SunoAI несподівано заплакав, користувачі помітили інші моторошні звуки

ШІ-генератор музики SunoAI несподівано заплакав, користувачі помітили інші моторошні звуки

by host

Привид у броні: ШІ-генератор музики SunoAI несподівано заплакав, користувачі помітили інші моторошні звуки

У дивному відео музичний генератор SunoAI зі штучним інтелектом раптово починає ридати. Користувач поділився цим в Reddit.

На субредіті r/SunoAI, присвяченому відповідному програмному забезпеченню для створення музики, користувач BloodMossHunter опублікував 24-секундний кліп, у якому показано, як штучний інтелект видає звуки, ніби він плаче, що, здається, не було частиною підказки користувача.

«Гмм, моя Suno наприкінці почала плакати. Пісня припинилася, а потім просто ридання. У когось ще траплялися дивні речі?»

Як зазначали користувачі, емоційні спалахи та інші моторошні фрагменти аудіо, які випадково з’являються наприкінці створених ШІ пісень — досить поширене явище. В одному коментарів користувач поділився композицією, згенерованою Suno та опублікованою на Spotify, яка в кінці містить моторошні крики «Ні!».

Користувач SkyDemonAirPirates поділилися треком під назвою «Ignorance Was Bliss», опублікованою ним на сайті Suno. У ній хрипкий жіночий голос запитує слухача, чи вони «все ще живі», перш ніж маніакально засміятися.

Хтось згадує популярне аніме: «Мабуть, привид у машині. Ура».

SkyDemonAirPirates створив ще один трек, який містив раптові крики: «Будь ласка, допоможіть мені». Користувач стверджує, що повідомив про цю пісню Suno — щонайменше, що компанія знає про цю повторювану проблему зі своїм ПЗ.

Під час обговорення користувачі запропонували приголомшливо просту теорію: оскільки деякі пісні, створені людьми, мають «випадкові» вставки, ШІ, можливо, намагається імітувати цю опцію. Якщо користувачі вводять підказки, як-от «емоційний», чому б Suno не вставити плач? BloodMossHunter зазначив, що останній тег для треку був «psyche», який Suno, можливо, неправильно зрозуміла.

Copilot інтегрували з AI Suno — і тепер чатбот Microsoft може генерувати музику

Джерело: Futurism

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.