Головна Технології В Android з’явиться синхронізація сповіщень між різними пристроями користувача

В Android з’явиться синхронізація сповіщень між різними пристроями користувача

by host

Схоже, Google працює над тим, щоб нарешті синхронізувати сповіщення на всіх пристроях у своїй екосистемі. Це випливає зі слів Мішала Рахмана з Android Authority. Він виявив посилання на код нової можливості «синхронізувати між пристроями» в бета-версії Android 15.

Фрагмент коду, очевидно, розташований в Налаштуваннях у розділі «Сповіщення». Він міститься між «конфіденційними сповіщеннями» та новою опцією «призупинка сповіщень», яку Рахман виявив минулого тижня.

Як зазначає Рахман, наразі функції синхронізації сповіщень Android немає. Коли вона повноцінно запрацює, якщо ви відхилите сповіщення на Android-планшеті, те саме сповіщення з’явиться пізніше на вашому телефоні. Певно, це нововведення буде корисним для більшості користувачів.

Судячи з розміщення коду синхронізації, нова функція буде реалізована для всієї екосистеми Android, а не лише для пристроїв Pixel. Таку думку висловив Мішал Рахман. Але поки що через відсутність супровідного опису однозначно стверджувати цього не можна.

Джерело: The Verge

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.