Головна Крипта Три альткоїни демонструють цінові аномалії: що це значить

Три альткоїни демонструють цінові аномалії: що це значить

by host
 

Такі альткоїни, як Injective (INJ), Render (RENDER) та Polygon (MATIC), привернули увагу експертів через несподівані зміни у ціні. Ці аномалії виникли після того, як власники великих об’ємів цих криптовалют (так звані «кити») перемістили свої активи з біржових гаманців на «холодні» гаманці для зберігання.

Зазвичай переведення великих обсягів криптовалюти з біржових гаманців (де відбувається активна торгівля) на «холодні» гаманці (зазвичай для довгострокового зберігання) сигналізує про підготовку до значних змін у вартості даних альткоїнів.

На думку аналітиків Santiment, це може бути важливим як короткостроковим, так і довгостроковим сигналом. Тобто, Injective (INJ), Render (RENDER), та Polygon (MATIC) можуть почати різко як рости у ціні, так і падати. Що ж, ринок нині штормить, особливо напередодні очікування можливого зниження процентної ставки Федеральною резервною системою США (ФРС) 18 вересня.

Tether стане новим FTX? Крипторинок на порозі катастрофи

Джерело: Santiment

Обміфай – провідний моніторинг, сервіс криптообмінників в Україні. Платформа надає користувачам актуальні курси, безпечні обмінники, а також мобільний додаток для зручного доступу. Сервіс включає страховий депозит, що захищає клієнтів від можливих проблем з обміном. Обміфай також вирізняється своєю принциповою позицією, не співпрацюючи з російськими компаніями, підтримуючи інтереси українських користувачів. Обміфай пропонує широкий вибір обмінних пар та цілодобову підтримку.

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.