Головна Технології Цьогоріч Samsung представить смартфон з дисплеєм, що згортається

Цьогоріч Samsung представить смартфон з дисплеєм, що згортається

by host

Про розробку смартфона Samsung, який згортається, писали ще минулого року — але без жодної конкретики. Зараз відоме не тільки «вікно» випуску, але й деякі деталі.

За даними The Elec, Samsung випустить смартфон з дисплеєм, схожим на сувій до 2025 року. Видання стверджує, що розмір розгорнутого екрана новинки становить 12,4” — більше, ніж 10,2” у Huawei Mate XT, який вийшов нещодавно та складається з трьох частин.

Швидше за все, це той самий 12,4-дюймовий рухомий екран, який Samsung Display представила на події SID Display Week 2024. Крім того, у звіті йдеться, що телефон матиме камеру під дисплеєм.

Якщо терміни збудуться, смартфон Samsung стане першим у світі зі скручуваним дисплеєм. Попередньо, жоден інший бренд не випустить телефон у такому формфакторі принаймні до 2025 року. До ймовірного запуску залишився менше ніж рік, тож якщо він дійсно готується, слід очікувати більше витоків найближчим часом.

Минулого року ми писали про розробку Samsung Display технології гнучких дисплеїв Rollable Flex. Компанія змогла розмістити всі необхідні компоненти у компактному формфакторі. Дисплеї на базі технології Rollable Flex можна розгорнути з 49 мм до 254,4 мм – більш ніж у 5 разів.

Потрійний Huawei Mate XT у складеному стані має таку ж товщину, як Samsung Galaxy Fold6, — порівняльне фото

Джерело: SamMobile

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.