Головна Крипта Фінтех-гігант Revolut готує власний стейблкоїн

Фінтех-гігант Revolut готує власний стейблкоїн

by host

Доки усі б’ють на сполох щодо сумнівної діяльності та непрозорості емітента топового стейблкоїна UDST — Tether, крах якого може потягти на дно й конкурентів, Revolut раптово заявляє про намір запустити власний стейбл.

Фінтех-гігант нещодавно отримав банківську ліцензію у Великій Британії, оцінюється у $45 млрд, та активно працює над створенням цього цифрового активу.

Представник Revolut підтвердив виданню Coindesk намір розширити свої криптовалютні пропозиції, наголошуючи на дотриманні всіх вимог і стандартів, оскільки компанія прагне стати «безпечним місцем» для криптоспільноти.

«Криптовалюта — це значна частина нашого бачення банкінгу без кордонів. Ми маємо чітку місію стати найбільш безпечним і доступним постачальником криптовалютних послуг», — заявив речник Revolut.

USDT від Tether з капіталізацією у $121.25 млрд є лідером ринку стейблкоїнів. USDC від Circle займає другу позицію з $35.54 млрд.

Нагадаємо, про бажання випустити власні стейблкоїни раніше вже повідомляли такі компанії, як PayPal, Ripple та BitGo.

  1. PayPal вже запустила PYUSD.
  2. Ripple USD (RUSD) з серпня 2024 року знаходиться на стадії тестування у мейннеті XRP Ledger.
  3. 18 вересня BitGo заявила, що запуск USDS заплановано на січень 2025 року.

Кількість USDT на біржах зростає: що це означає для крипторинку?

Джерело: Coindesk, PayPal, BitGo, Ripple

Обміфай – провідний моніторинг, сервіс криптообмінників в Україні. Платформа надає користувачам актуальні курси, безпечні обмінники, а також мобільний додаток для зручного доступу. Сервіс включає страховий депозит, що захищає клієнтів від можливих проблем з обміном. Обміфай також вирізняється своєю принциповою позицією, не співпрацюючи з російськими компаніями, підтримуючи інтереси українських користувачів. Обміфай пропонує широкий вибір обмінних пар та цілодобову підтримку.

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.