Головна Технології Garmin inReach Messenger Plus — супутниковий комунікатор за $500 із можливістю надсилати аудіо та фото

Garmin inReach Messenger Plus — супутниковий комунікатор за $500 із можливістю надсилати аудіо та фото

by host

Garmin випустила оновлену версію свого супутникового комунікатора inReach Messenger — із додатковими функціями та майже вдвічі більшою від стандартної ціною.

Garmin inReach Messenger Plus, окрім надсилання текстових повідомлень поза зоною покриття стільникового зв’язку, тепер дозволяє відправляти фотографії та голосові повідомлення через супутник (що може стати перевагою в екстрених ситуаціях, коли треба буде надіслати цінну інформацію про обладнання чи травми пошуково-рятувальним групам).

Garmin inReach Messenger Plus — новий супутниковий комунікатор за $500 із можливістю надсилати аудіо та фото

Пристрій також дозволяє користувачам ділитися оновленнями про місцеперебування чи завантажувати прогнози погоди. На Garmin inReach Messenger Plus також передбачена спеціальна кнопка SOS, яка з’єднує користувачів безпосередньо з цілодобовим координаційним центром Garmin для надзвичайних ситуацій.

Garmin inReach Messenger Plus — новий супутниковий комунікатор за $500 із можливістю надсилати аудіо та фото

Як і попередник пристрій має рейтинг IPX7 (тобто зможе пережити перебування у воді на глибині до 1 метра протягом 30 хвилин). Його вага 117 грамів, а діагональ дисплея 1,08 дюйма (роздільна здатність 160 x 68).

Щодо часу автономної роботи, то тут пропонують до 600 годин на одному заряді: з надсиланням текстових повідомлень чи оновленням місцеперебування кожні 10 хвилин, або для відправки 250 фото/аудіо.

Для порівняння: оригінальний Messenger коштує $300, тоді як вартість версії Plus сягає $500 без урахування передплати. Тарифні плани наразі коливаються від $11,95 до $49,95 на місяць з розширеним функціоналом для професіоналів та груп користувачів.

Garmin представив нові годинники: Enduro 3 та флагман Fenix ​​8 з автономністю до 48 днів і AMOLED-версіями (від $900)

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.