Головна Технології Xiaomi теж хоче потрійний смартфон, перші зображення

Xiaomi теж хоче потрійний смартфон, перші зображення

by host

Xiaomi теж хоче бути в тренді новітніх формфакторів смартфонів. Компанія запатентувала власний смартфон з трьох частин, завдяки чому з’явилися його перші зображення.

Наступним вслід за Huawei Mate XT, який став першим потрійним телефоном, може вийти саме смартфон Xiaomi.Заявка на патент демонструє можливий дизайн апарату Xiaomi, що складається утричі. Втім, зображення здаються радше попередніми, ніж рендерами готового пристрою.

Наздогнати Huawei: Xiaomi теж хоче потрійний смартфон, перші зображення

 

Заявка Xiaomi в Національному управлінні інтелектуальної власності Китаю (CNIPA) від 3 вересня показала дизайн, схожий на смартфон головного конкурента. Xiaomi ту ж базову конструкцію, що й Huawei Mate XT, за якої єдиний дисплей, що згинається, можна використовувати у трьох різних розмірах.

Наздогнати Huawei: Xiaomi теж хоче потрійний смартфон, перші зображення

Трискладаний смартфон Xiaomi також може отримати горизонтальну панель камер у верхній частині, що робить його дещо схожим зі смартфонами Google Pixel. Минулого місяця досить надійного джерела у соціальній мережі Weibo теж повідомляло, що Xiaomi готує подібний пристрій.

Наздогнати Huawei: Xiaomi теж хоче потрійний смартфон, перші зображення

Однак точно невідомо, чи справді Xiaomi має намір випустити смартфон. Деякі концепти компанії, які мали патенти та навіть фізичну реалізацію для демонстрацій, проте не стали реальними телефонами. На відміну від Huawei, смартфон Xiaomi може вийти на міжнародному ринку. Наразі найближчим релізом компанії у світі стане Xiaomi 14T, який має вийти 26 вересня.

Потрійний Huawei Mate XT у складеному стані має таку ж товщину, як Samsung Galaxy Fold6, — порівняльне фото

Джерело: 91mobile

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.