Головна Технології кращий сенсор, більші дисплеї, довший час роботи та знижена ціна – від $349

кращий сенсор, більші дисплеї, довший час роботи та знижена ціна – від $349

by host

DJI випустила нову екшн-камеру Action 5 Pro. Завдяки новому датчику «нового покоління» компанія обіцяє покращену якість відео, подовжений термін служби батареї, пропонує більші дисплеї та нову функцію відстеження об’єкта та центрування.

DJI Action 5 Pro має 1/1,3-дюймовий сенсор (такого ж розміру, як і в Action 4). DJI каже, що тепер сенсор може похвалитися динамічним діапазоном в 13,5 стопи експозиції, «що робить її першою екшн-камерою зі специфікаціями, які конкурують з професійними камерами». Максимальна роздільна здатність фотографії становить 40 Мп, порівняно з 10 Мп в Action 4. Об’єктив має те саме поле зору 155 градусів і діафрагму f/2,8, що й попередня модель.

DJI Action 5 Pro: кращий сенсор, більші дисплеї, довший час роботи та знижена ціна – від $349

Камера здатна знімати відео 4K з частотою до 120p зі співвідношенням 16:9, а також 4:3 (3840×2880 пікселів). Максимальна роздільна здатність – 4K UltraHD (у конкуруючої GoPro 13 – 5.3K, 8:7, 5312×4648). Також новинка підтримує зйомку 1080p зі швидкістю до 240 кадрів в секунду (до 960 кадрів в секунду в режимі екстраполяції кадрів). Як і раніше, зображення можна записувати в 10-бітному D-Log M і HLG для збільшення динамічного діапазону.

DJI заявляє про можливість знімати «високодинамічне відео при слабкому освітленні» зі швидкістю 4K/60 кадрів в секунду, щоб зберегти деталі в тіні без переекспонування світлих ділянок. Камера оснащена режимом SuperNight, який використовує ШІ-шумопоглинання для отримання відносно чистого відео за слабкого освітлення.

DJI Action 5 Pro: кращий сенсор, більші дисплеї, довший час роботи та знижена ціна – від $349

Новий акумулятор на 1950 мАг забезпечує до 4 годин безперервного використання, або приблизно на 50% більше, ніж раніше. Цьому також сприяє новий 4-нм чип і алгоритм, який оптимізує енергозбереження.

«Навіть за низьких температур до -20°C (-4°F) камера може надійно записувати відео до 3,6 години», — додає DJI.

Ключовою новою функцією є центрування та відстеження об’єкта, що дозволяє знімати без стабілізатора. DJI Action 5 Pro інтелектуально визначає положення об’єкта зйомки та динамічно коригує композицію, щоб утримувати об’єкт у центрі кадру. Це зроблено цифровим способом, а роздільна здатність зменшена до 2,7K. Пристрій пропонує «надійну стабілізацію» та режим HorizonSteady, який забезпечує стабільність під час повороту на 360 градусів.

DJI Action 5 Pro: кращий сенсор, більші дисплеї, довший час роботи та знижена ціна – від $349

Action 5 Pro має сертифікат EN13319 як водонепроникна без чохла на глибині до 20 м. Вона може розпочати запис автоматично, щойно ви опинитесь під водою, і має нову функцію – манометр для запису даних про глибину під водою, тривалість для забезпечення безпеки користувача.

Хоча корпус має такий же розмір, як і раніше, обидва OLED-екрани збільшені на 16% завдяки меншим рамкам. Розмір заднього екрана тепер становить 2,5 дюйма. Пристрій працює з DJI Mic 2 для високоякісного запису звуку, і ви можете одночасно використовувати вбудований мікрофон для навколишнього звуку.

DJI Action 5 Pro: кращий сенсор, більші дисплеї, довший час роботи та знижена ціна – від $349

Ще одним нововведенням є наявність 47 ГБ вбудованої пам’яті та швидкість передачі даних 80 МБ/с через Wi-Fi 6.0 або USB 3.0. Інші функції включають оновлену програму Mimo, пряму трансляцію через Wi-Fi, часовий код для синхронізації кількох камер і функцію попереднього запису.

DJI Action 5 Pro: кращий сенсор, більші дисплеї, довший час роботи та знижена ціна – від $349

Гарна новина полягає в тому, що попри ряд покращень нова DJI Action 5 Pro коштує дешевше за Action 4 – $349 в наборі Pro Combo, який включає камеру та один акумулятор, захисну рамку, швидкоз’ємне кріплення для адаптера тощо. Ціна Action 5 Pro Adventure Combo – $449. Цей комплект додає ще дві батареї та зарядний пристрій разом із подовжувачем 1,5 м.

Джерело: Engadget

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.