Головна Крипта Ці 6 альткоїнів можуть вирости після звільнення засновника Binance

Ці 6 альткоїнів можуть вирости після звільнення засновника Binance

by host
Розділ Крипто виходить за підтримки?

Уже цього тижня, 29 вересня, добіжить кінця чотиримісячний строк ув’язнення засновника і колишнього генерального директора Binance Чанпен Чжао (CZ). Його вихід на свободу може суттєво вплинути на крипторинок, адже CZ — одна з ключових фігур індустрії. Тому варто звернути увагу на шість альткоїнів, на яких, найімовірніше, ця подія означиться.

Binance Coin (BNB)

Нативний (рідний) токен екосистеми Binance.

Коли CZ оголосив про співпрацю з Міністерством юстиції США у листопаді минулого року, курс Binance Coin (BNB) впав на 10%. Після оголошення вироку засновнику біржі у квітні цього року ціна активу знизилась. Хоч і не суттєво. Поки що графіки вказують не те, що ціна може підрости, тому актив потихеньку скуповують.

AltLayer (ALT)

Децентралізований протокол, що сприяє запуску нативних та рестейкінг ролапів з використанням ZK-Rollups та Optimistic RollupsТехнологія для більш низькозатратних і швидких транзакцій у мережі Ethereum. . На початку поточного року проєкт з’явився на Binance Launchpool. Протягом останнього місяця ціна росте. За поточні 24 години вартість ALT сягнула $0.1147 (+15.09%), при цьому ринкова капіталізація збільшилась на 15.10% і тепер сягає $254 млн, а  торговий об’єм виріс на 309.82% — до $85 млн.

Ethena (ENA)

Ethena (ENA) — протокол, пов’язаний зі стейблкоїном Ethena USDe (USDe). Проєкт став відомим у березні, після додавання на Binance Launchpool, платформи для запуску токенів.

Renzo (REZ)

Binance Labs інвестувала у протокол Renzo (REZ) для розв’язання проблем з ліквідним рестейкінгом.Ціна REZ та торговий об’єм активно ростуть останні кілька днів. За 6 днів вартість зросла з $0.03146 до  $0.04173 (+32.84%).

Arkham (ARKM)

Токен аналітичної платформи Arkham (ARKM), в яку інвестувала Binance Labs у листопаді минулого року. Після цього альткоїн різко підскочив у ціні.

А на момент написання цієї новини, протягом останніх 24 годин ціна ARKM підросла на 20.09%  і становить $1.40, ринкова капіталізація віднялась на 18.46% — до $315 млн, а торговий об’єм  підскочив аж на 202.19% — $103 млн.

Sleepless AI (AI)

Sleepless AI — ігрова Web3-платформа, що поєднує блокчейн та штучний інтелект. Користувачі можуть заробляти токен AI через стейкінгПроцес блокування певної кількості криптовалюти для захисту й підтримки роботи блокчейн-мережі. За це стейкери отримують винагороду. на Binance Launchpool. За останні 24 години токени AI зросли у ціна на 14.08% і коштують $0.4948. Ринкова капіталізація збільшилась на 14.07% — до $107 млн, а торговий об’єм наростив аж 122.44% і становить $39 млн.

Що сталося з CZ?

У червні 2023 року Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) подала позов проти CZ та Binance за 13 звинуваченнями у порушенні правил США щодо цінних паперів. У листопаді 2023 року CZ погодився залишити посаду генерального директора Binance і виплатити штраф у розмірі $50 млн, визнавши свою вину за федеральними звинуваченнями. Binance також сплатила $4,3 млрд штрафу.

У квітні 2024 року CZ було засуджено до чотирьох місяців ув’язнення за відмивання грошей.

Не втрималась: криптобіржа Binance запустила власну тапалку — Moonbix

Розділ Крипто виходить за підтримки?

Обміфай — це надійний український моніторинг криптообмінників, який пропонує вигідні курси обміну криптовалют, фіату та грошей з популярних платіжних систем. Платформа надає безпечний та швидкий обмін завдяки страховому депозиту, що гарантує додатковий рівень захисту. Крім того, доступний зручний мобільний додаток для обміну в будь-який час і з будь-якого місця. Популярні напрямки обміну:
TRC20-MONO
TRC20-CASH USD
PRIVAT-TRC20

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.