Головна Крипта Акаунт OpenAI зламали для реклами фальшивого токена $OPENAI

Акаунт OpenAI зламали для реклами фальшивого токена $OPENAI

by host
Розділ Крипто виходить за підтримки?

Ввечері 23 вересня офіційний акаунт OpenAI у соціальній мережі X (колишній Twitter) був зламаний. Шахраї зробили це задля того, щоб розмістити на сторінці розробників ChatGPT повідомлення про криптовалюту з тикером $OPENAI. Хакери закликали придбати цю фейкову монету від імені OpenAI. У результаті, якщо користувач переходив за посиланням, його перенаправляло на фішинговий сайт з URL-адресою “token-openai.com”, де вимагалось підключення криптогаманця. Потім, швидке за все, викрадались конфіденційні дані.

OpenAI не прокоментувала інцидент, але шахрайські публікації вже видалені. Кількість постраждалих користувачів невідома.

Анонімні джерела повідомили, що перед зламом акаунту, працівники OpenAI отримали внутрішню записку від члена команди безпеки, в якій їх попереджали про зростання кількості атак на акаунти співробітників.

Це не перший випадок хакерських нападів на соцмережі OpenAI та його команду. У червні 2023 року акаунт CTO OpenAI Міри Мураті був зламаний з метою поширення фейкового токена.

Pink Drainer вдалось заволодіти $110 тис.

Якщо ви побачите підозрілі посилання, не переходьте за ними, негайно повідомляйте про них, та не підключайте гаманці, і звичайно ж, не надавайте дозволи!

Джерело: X, Bloomberg

OpenAI «зламав» хакер, але компанія це приховала — інсайдери

Розділ Крипто виходить за підтримки?

Обміфай — це надійний український моніторинг криптообмінників, який пропонує вигідні курси обміну криптовалют, фіату та грошей з популярних платіжних систем. Платформа надає безпечний та швидкий обмін завдяки страховому депозиту, що гарантує додатковий рівень захисту. Крім того, доступний зручний мобільний додаток для обміну в будь-який час і з будь-якого місця. Популярні напрямки обміну:
TRC20-MONO
TRC20-CASH USD
PRIVAT-TRC20

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.