Головна Крипта Стартує N Crypto Awards 2024 — криптоподію року в Україні з топовими спікерами та 2500+ учасниками

Стартує N Crypto Awards 2024 — криптоподію року в Україні з топовими спікерами та 2500+ учасниками

by host
6 жовтня у Києві стартує масштабна подія для української криптоіндустрії — конференція N Crypto Awards 2024, яка збере прихильників криптовалют та інноваційних технологій для обміну досвідом.

На N Crypto Awards 2024 виступлять 20+ топових спікерів, які розкажуть про актуальні тренди криптоіндустрії, Web3 та AI; також будуть нагороджені лідери галузі.

Окрім головної сцени працюватимуть кілька експозон: Network zone, Game zone, VR zone та велика експозона від партнерів заходу. Після завершення основної частини на гостей чекає Afterparty з шоу-програмою.

Місце проведення N Crypto Awards 2024 — КВЦ Парковий, старт заходу — 6 жовтня, о 14:00.

Квитки вже у продажу на ncryptoconf.com. 

Розділ Крипто виходить за підтримки?

Обміфай — це надійний український моніторинг криптообмінників, який пропонує вигідні курси обміну криптовалют, фіату та грошей з популярних платіжних систем. Платформа надає безпечний та швидкий обмін завдяки страховому депозиту, що гарантує додатковий рівень захисту. Крім того, доступний зручний мобільний додаток для обміну в будь-який час і з будь-якого місця. Популярні напрямки обміну:
TRC20-MONO
TRC20-CASH USD
PRIVAT-TRC20

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.