Головна Технології Оголошено дату виходу Xiaomi 15 — смартфон отримає процесор Snapdragon 8 Elite

Оголошено дату виходу Xiaomi 15 — смартфон отримає процесор Snapdragon 8 Elite

by host

Xiaomi оголосила дату презентації свого наступного флагмана. Xiaomi 15 отримає новий процесор Snapdragon 8 Elite (не переплутайте з Snapdragon X Elite).

Схоже, Qualcomm перейменувала наступний топовий мобільний процесор Snapdragon 8 Gen 4, з яким, за чутками, мав вийти Xiaomi 15. Також цьогорічний флагман отримає операційну систему Xiaomi HyperOS 2.0, створену на основі Android 15 та орієнтовану на штучний інтелект.

Нещодавно телефон отримав сертифікацію 3C у Китаї. Дані моделі з номером 24129PN74C свідчать про можливість швидкого заряджання потужністю 90 Вт — як і у торішньої моделі. Також мають вийти Xiaomi 15 Ultra та Pro, яки, ймовірно, вийдуть в інший час.

Очікується, що Xiaomi 15 отримає три об’єктиви камери, серед яких буде 50 МП основна OmniVision з надвеликим сенсором 1/1,3” та великою діафрагмою. Джерела називають місткість батареї 4800 мАг, 4900 мАг або ж 6000 мАг. Також є повідомлення про захист від води та пилу IP69.

Новий процесор флагмана Xiaomi, Snapdragon 8 Elite стане першим 3 нм процесором Qualcomm. Чип обіцяє суттєве підвищення продуктивності графіки — 56% у порівнянні з Snapdragon 8 Gen 3. Galaxy S25 Ultra, який також має отримати Snapdragon 8 Elite, нещодавно був помічений на Geekbench із базовою тактовою частотою 3,53 ГГц та піковою частотою 4,47 ГГц. Пристрою вдалося набрати 3011 балів в одноядерному тесті та 9706 балів у багатоядерному.

Оголошено дату виходу Xiaomi 15 — смартфон отримає процесор Snapdragon 8 Elite

Згідно з повідомленням компанії та офіційним постером, Xiaomi 15 буде представлений 23 жовтня.

Xiaomi представила Redmi Note 14 Pro+, 14 Pro та 14 5G — великі зміни у всьому, окрім екранів

Джерела: TheTechOutlook, Gizmochina

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.