Головна Технології Dimensity 9400 в Oppo Find X8 Pro – новий лідер теста AnTuTu

Dimensity 9400 в Oppo Find X8 Pro – новий лідер теста AnTuTu

by host

Оновлений рейтинг AnTuTu містить інформацію про результати тестування майбутнього флагманського смартфона Oppo Find X8 Pro. Ця модель працює на ще неанонсованому чипсеті Dimensity 9400. І цей чип демонструє високу продуктивність – фактично, найвищу в рейтингу AnTuTu.

Згідно з попередніми витоками, процесор Dimensity 9400 містить одне потужне ядро Cortex-X5 з частотою до 3,4 ГГц, три продуктивних ядра Cortex-X4 з частотою до 3,3 ГГц та чотири енергоефективних ядра Cortex-A720 з частотою до 2,4 ГГц. Чип виготовляється компанією TSMC за нормами 3-нанометрового техпроцеса N3E.

Отже, цей чип в складі смартона Oppo Find X8 Pro продемонстрував в тесті AnTuTu результат 2 880 558 балів. Цей показник значно перевищує результати, які продемонстрували процесори Snapdragon 8 Gen 3 або навіть Apple M4 (хоча AnTuTu не рекомендує проводити порівняння між різними платформами).

Минулого тижня процесор Dimensity 9400 в складі стандартної моделі Oppo Find X8 пройшов тестування в пакеті Geekbench. Там він продемонстрував результат 2876 балів в одноядерному режимі та 8987 балів в багатоядерному режимі. Для порівняння, майбутній чип Snapdragon 8 Gen 4 раніше показав результати 2884 та 8840 балів, відповідно.

Dimensity 9400 в Oppo Find X8 Pro – новий лідер теста AnTuTu

Офіційний анонс процесора Dimensity 9400 очікується на початку жовтня.

Джерело: gsmarena

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.