Головна Крипта The Bitcoin Mystery вже 9 жовтня (+трейлер)

The Bitcoin Mystery вже 9 жовтня (+трейлер)

by host
Американська телемережа HBO обіцяє показати «бомбу», яка може сколихнути увесь криптосвіт. Тому готуємось до флуктуацій ринку напередодні й, можливо, після прем’єри.

Вже наступного тижня вийде документальний фільм про творця (чи творців) блокчейн-мережі Біткоїн та однойменної криптовалюти. Засновника (чи групу людей) знають під псевдонімом Сатоші Накамото, але ховається за цим ім’ям — й досі залишається таємницею. Протягом багатьох років десятки самозванці видавали себе за Накамото. Серед них — вчений Крейг Райт.

І ось HBO пообіцяла назвати справжнього Сатоші Накамото у документалці Money Electric: The Bitcoin Mystery. Режисером та продюсером фільму є відомий викривач теорії змови та номінований на премію «Е́ммі» Каллен Гобак, творець «Q: Into the Storm» та «Terms and Conditions May Apply».

Оригінальний документальний фільм HBO Money Electric: The Bitcoin Mystery покажуть 8 жовтня, о 21:00 (ET/PT), тобто о 4 ранку 9 жовтня (за Києвом), на HBO та стрімінговій платформі Max.

«Минуло вже понад 10 років з часу зникнення Сатоші, а Bitcoin сьогодні загрожує порушити глобальний фінансовий порядок, змушуючи країни переосмислювати саму природу грошей. Сатоші може стати найбагатшою людиною на планеті. Відомий своїми розслідуваннями прихованих субкультур через цифрову криміналістику, Гобак занурюється у світ ключових гравців, відкриває раніше невідомі докази та з гумором розплутує хаотичну історію біткоїна та його стрімкий зліт. Money Electric” пропонує розслідування, яке охоплює весь світ, досліджуючи мотиви загадкового творця Біткоїна і те, хто може бути Сатоші та яку владу він може отримати, якщо біткоїн стане частиною нашого повсякденного життя», — йдеться у синопсисі.

Щоправда, коментарі потенційних глядачів і крипто-профі дуже-дуже скептичні. І зводяться вони усі до того, що у фільмі не покажуть справжнього Сатоші Накамото. І, швидше за все,  буде типовий фінал на кшталт «ми усі є частиною…» або «ми вже ніколи не дізнаємось…». Власне про те, що головними були розробники ПО, писали неодноразово ще у 2010 році. А що думаєте ви з приводу фільму?

Цікаво, що з наближенням дати виходу документального фільму кілька критогаманців епохи  Сатоші активізувалися вперше з 2009 року.

За інформацією Bitcoin Magazine, близько 250 біткоїнів, вартістю приблизно $15 млн за курсом $60,754, було виведено з гаманців протягом останніх двох тижнів. Хоча ці монети не пов’язані офіційно з гаманцями, які використовував Накамото, вони залишалися неактивними з перших днів існування Біткоїна, коли криптовалюта майже нічого не коштувала. Власники цих гаманців, ймовірно, були одними з перших сподвижників Сатоші.

Після публікації white paperКомплексний посібник до нової криптовалюти, у якій пояснюється його комерційна, технічна та фінансова інформація для потенційних інвесторів та розробників. Біткоїна 31 жовтня 2008 року, хтось під псевдонімом Сатоші Накамото — працюючи переважно через форуми та електронну пошту — допоміг блокчейну набрати популярність, залучившись підтримкою групи криптографів та програмістів, відомих як «сайферпанки» («CypherPunks»). А потім просто зник і перестав виходити на зв’язок. Біткоїни у гаманцях, які йому приписують, й досі залишаються недоторкам.

days of Bitcoin.

Остання поява Сатоші на форумі датована 13 грудня 2010 року.

Обміфай — це надійний український моніторинг криптообмінників, який пропонує вигідні курси обміну криптовалют, фіату та грошей з популярних платіжних систем. Платформа надає безпечний та швидкий обмін завдяки страховому депозиту, що гарантує додатковий рівень захисту. Крім того, доступний зручний мобільний додаток для обміну в будь-який час і з будь-якого місця. Популярні напрямки обміну:
TRC20-MONO
TRC20-CASH USD
PRIVAT-TRC20

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.