Головна Технології ендоскопія на відстані 9300 км за допомогою контролера PlayStation

ендоскопія на відстані 9300 км за допомогою контролера PlayStation

by host

Мабуть, лікарі майбутнього шукатимуть асистентів не за дипломом, а за рейтингом в Call of Duty.

Хірурги зі Швейцарії провели ендоскопіюЕндоскопія — медична процедура, при якій використовується спеціальний інструмент (ендоскоп) для огляду внутрішніх органів або порожнин тіла. на свині, яка перебувала за 9300 км у Гонконзі. Як повідомляє Fox News, лікарі поєднали роботизовані системи з магнітними ендоскопами.

Хірурги провели ендоскопію на відстані 9300 км за допомогою контролера PlayStation

Швейцарський хірург керував процедурою з Цюріха за допомогою контролера PlayStation 3 Move, а інші тести показали використання контролера DualSense. Така система дозволила точно керувати ендоскопом завдяки передачі даних у реальному часі.

Ця розробка відкриває нові можливості для віддалених операцій у регіонах, де бракує кваліфікованих фахівців. Система також має на меті скоротити затримку під час операцій до менш ніж 300 мілісекунд, що є ключовим для забезпечення миттєвого реагування хірургів.

Попри досягнутий прогрес, залишаються певні проблеми. Серед них — необхідність швидкого та надійного інтернет-з’єднання, а також налагодження безперебійного спілкування між хірургом і локальною командою медиків.

Паралізований пацієнт з чипом Neuralink показав, як грає в шахи на комп’ютері «силою думки»

Джерело: mp1st

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.