Мережа рибних ресторанів «Чорноморка» активно розширює свою присутність на європейському ринку. Відкриття кожної нової локації за межами України коштує до 400 тисяч євро.
Про це розповідає ProIT
Нові заклади у Литві та Угорщині
Наразі компанія готується до запуску двох ресторанів у Литві та Угорщині. У столиці Литви, Вільнюсі, відкриття заплановано на серпень, тоді як відкриття у Будапешті має відбутися ближче до осені. В обох закладах тривають ремонтні роботи, а відкриття відбувається у партнерстві з місцевими інвесторами.
Мережа «Чорноморка» орієнтується на адаптацію до місцевих ринків, враховуючи вподобання мешканців кожної країни.
Дальші плани розвитку
У майбутньому компанія планує відкрити заклад у Болгарії, а також продовжувати розвиток у Чехії, Польщі та Словаччині. На сьогодні мережа вже представлена, зокрема, у Варшаві, Польща.
У січні 2025 року «Чорноморка» впровадила новий сервіс — автомати з устрицями. Розробка першого тестового автомату обійшлася у 10 тисяч євро.
До €400 тисяч коштує відкриття однієї локації мережі рибних ресторанів «Чорноморка» за кордоном.
Ресторан «Чорноморка» у Варшаві, Польща. Фото з Instagram мережі.