Головна Новини MacBook Pro 2020 – чудовий вибір для навчання та роботи, відпочинку та розваг

MacBook Pro 2020 – чудовий вибір для навчання та роботи, відпочинку та розваг

by host

Ультрасучасний компактний MacBook Pro 2020 продовжує мати попит серед покупців. Пристрій обирають для повсякденного використання вдома, наприклад, перегляду відео або онлайн-спілкування, вебсерфінгу, а також для навчання і роботи. Давайте більш детально зупинимося на основних характеристиках і можливостях цього гаджета.

Дизайн і комфорт експлуатації MacBook Pro 2020

Макбук Про 2020 приваблює компактними габаритами (вага становить лише 1,4 кг, а розміри 30,41х21,24х1,56 см), що дає змогу легко переміщати пристрій будинком або офісом, брати з собою на роботу або навчання, у подорож або на відпочинок. Компактний ноутбук не обтяжує вас у переміщенні, а навпаки робить будь-які поїздки цікавішими та захопливими. Адже в дорозі завжди можна подивитися фільм або попрацювати, показати друзям фото з відпочинку або навіть зателефонувати родичам в іншу країну.

Корпус пристрою виготовлено з легкого, але міцного авіаційного алюмінію, що підвищує термін експлуатації гаджета. MacBook Pro 2020 представлений у двох кольорах корпусу:

  • Silver сріблястий;
  • Space Gray космічний сірий.

Кожен із запропонованих варіантів приваблює витонченістю, пристойність. На тильній поверхні кришки передбачено лаконічне “яблучко” логотип ідеально вписується в дизайн гаджета.

Попри компактні габарити, MacBook Pro 2020 оснащується зручною клавіатурою з підсвічуванням клавіш. Виробником передбачена панель Touch Bar і датчик Touch ID, що відповідає за безпеку і збереження даних. Підвищити комфорт роботи з макбуком призначений трекпад Force Touch з підтримкою Multi-Touch і розпізнаванням сили натискання.

2316617855

Технічні характеристики Макбук Про 13 2020 року

Чому варто вибрати MacBook Pro 2020? По-перше, цей ноутбук ідеальне рішення для дистанційної роботи або навчання, а також виїзного використання. По-друге, модель, попри свій “вік”, приємно вражає технічними характеристиками та оснащенням.

  1. Екран. Тут встановлено 13,3-дюймовий Retina-дисплей з високою точністю передачі кольору завдяки використанню IPS-матриці, розширеної колірної гами стандарту Р3, яскравості 500 ніт. Підтримується технологія True Tone для адаптації балансу білого під навколишнє освітлення, роздільна здатність становить 2560х1600 пікселів.
  2. Процесор і графічний співпроцесор. За плавність і деталізацію графіки відповідає інтегрований відеоадаптер Intel Iris Plus Graphics. А ось хорошу продуктивність пристрою забезпечує процесор Intel Core i5 10-го покоління з тактовою частотою 2.0 ГГц і можливістю прискорення Turbo Boost до 3.8 ГГц. Також виробником випущені моделі з власним чипсетом Apple M1.
  3. Пам’ять. MacBook Pro 2020 радує відмінною швидкодією, яку забезпечує 8 Гб або 16 Гб оперативної пам’яті стандарту LPDDR4X 3733 МГц. Макбуки Епл не підлягають апгрейду в плані розширення вбудованого сховища, тому виробником спочатку пропонуються модифікації з дивовижним обсягом власної пам’яті 256 або 512 Гб, 1 або 2 Тб.
  4. акумулятор і автономність. Ноут комплектується Li-Pol батареєю на 58 Вт/год, що гарантує до 10 годин роботи в режимі відео Apple TV або використання бездротового інтернету.

Зацікавилися? Тоді переходьте на сайт інтернет-магазину Stylus, щоб підібрати відповідну за кольором і характеристиками модель, замовляйте і насолоджуйтеся крутим гаджетом від компанії Apple.

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.