Головна Новини Розумне кільце Apple керуватиме всіма електронними пристроями

Розумне кільце Apple керуватиме всіма електронними пристроями

by host

Новий патент Apple описує функції майбутнього розумного кільця компанії. «Кільцевий пристрій» (ring device) керуватиме електронікою і гаджетами.

Відповідно до патентної заявки, опублікованої Патентним відомством США (USPTO), кільце можна налаштувати для керування кількома електронними пристроями в середовищі користувача. Йдеться не лише про техніку Apple, але й про різноманітні побутові та офісні пристрої.

Саурон схвалює: розумне кільце Apple керуватиме всіма електронними пристроями

«Наприклад, кільцевий пристрій та/або хост-пристрій можуть зберігати … карту кухні з розташуваннями різних кухонних приладів, карту офісу з розташуваннями настільного комп’ютера, офісного динаміка та офісної лампи, карта спальні з розташуванням лампи, портативного комп’ютера та динаміка для спальні тощо», — йдеться у заявці.

Apple не уточнює, як саме відбуватиметься керування. Відомо, що кільце розумітиме жести та інші дані, пов’язані з розташуванням тіла користувача. У документі йдеться про датчики, які дозволять стежити за тілом. Також кільце може отримати мікрофон.

https://appleinsider.com/articles/24/08/22/apple-ring-research-points-to-dozens-of-uses-far-beyond-health-monitoring

«Під час роботи супутнього пристрою користувач може вводити дані у формі жестів, дотику, натискання, голосового введення, вказівного введення, введення поглядом, інших способів введення, що стосуються положення тіла користувача (наприклад, розташування, орієнтація та рух одного чи кількох пальців та/або інших частин тіла) та/або інших».

Компанія стверджує, що пристрої знаходитимуться у негайній доступності для користувача. Через постійне носіння «кільцевий пристрій можна легко наблизити до міток зв’язку ближнього поля в середовищі користувача» — тобто, можливі якісь дії під час наближення до інших пристроїв. Також є слайд, де кільце якимось чином використовується під час введення тексту на клавіатурі.

Саурон схвалює: розумне кільце Apple керуватиме всіма електронними пристроями

Користувач не буде обмежений одним кільцем: «Пристрої можна носити на будь-якому або всіх пальцях користувача (наприклад, вказівний палець, вказівний палець і великий палець, три пальці користувача на одній із рук користувача, деякі або всі пальці на обох руках тощо)».

Слід розуміти, що не всі перераховані функції точно будуть у пристрої. Зазвичай подібні патентні заявки охоплюють найширший спектр можливостей. Втім, можна зрозуміти, як Apple позиціюватиме кільце і що воно робитиме.

Кільце-одноразка за $400. В iFixit кажуть, що Samsung Galaxy Ring не підлягає ремонту

Джерело: Apple Insider

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.