Головна Технології Apple iPad Pro M5: дата виходу, процесор і нові деталі

Apple iPad Pro M5: дата виходу, процесор і нові деталі

Автор: Анна Мельник

Компанія Apple готується розпочати виробництво нових процесорів M5 у другій половині 2025 року. Відомо, що зборку цих пристроїв здійснюватиме китайська компанія BYD Electronics. Експерт Мінг-Чі Куо повідомляє, що першим серед пристроїв, які отримають новий чип M5, стане планшет Apple iPad Pro.

Про це розповідає ProIT

Новий iPad Pro та інші плани Apple

Масове виробництво Apple iPad Pro M5 заплановано на другу половину наступного року. BYD Electronics, яка вже має досвід співпраці з Apple, візьме на себе не лише монтаж нового планшета, а й складання майбутнього Apple HomePod з дисплеєм, реліз якого очікується наприкінці 2025 року. Раніше цього року, у травні, чип M4 дебютував в iPad Pro з OLED-дисплеєм.

Технологічні особливості процесора M5

За неофіційними джерелами, Apple вже замовила виготовлення процесорів M5 у технологічного гіганта TSMC. Відомо, що M5 створюватиметься на основі вдосконаленої архітектури за передовим 3-нм техпроцесом TSMC, що надасть значні переваги в продуктивності. Перед тим, як ухвалити рішення щодо 3-нм техпроцесу, компанія розглянула варіант використання більш прогресивного 2-нм процесу, але відмовилася через високу вартість.

Додаткових подробиць про новий iPad Pro M5 наразі немає. Однак, за інформацією попередніх інсайдерських витоків, Apple планує змінити орієнтацію логотипа на планшеті з вертикальної на горизонтальну, щоб забезпечити його більш органічний вигляд при роботі з клавіатурою.

Очікується, що в 2025 році Apple також представить новий «бюджетний» варіант iPad, розширюючи свою лінійку пристроїв.

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.