Головна ІТ-бізнес Microsoft платить $1 млрд на рік за ігри для Xbox Game Pass

Microsoft платить $1 млрд на рік за ігри для Xbox Game Pass

by host

Згідно з джерелами, Microsoft витрачає $1 млрд на те, щоб ігри сторонніх розробників були в Xbox Game Pass. Серед тих, з ким укладені багатомільйонні контракти, багато відомих брендів.

Як повідомляє Bloomberg у великій статті про Xbox та керівників ігрового підрозділу компанії, Microsoft пропонує невеликим студіям фіксовану комісію у багато мільйонів авансом, щоб додати їхні тайтли до передплати, також вони отримують частину доходу від підписки та доступ до більшого ринку.

Компаній надзвичайно покладається на Game Pass, особливо з огляду на поточний стан справ. На тлі падіння продажів консолей Xbox та невдалими випусками ігор саме Game Pass став основною «зброєю» для Microsoft.

Компанія також співпрацює співпрацюють з деякими великими видавцями, щоб додавати їхні ігри у підписку. Серед них Ubisoft, EA та Rockstar з франшизою GTA. Але попри зусилля та значні витрати, зростання уповільнюється. Стагнація очікується навіть попри наявність у майбутньому таких ігор, як Call of Duty: Black Ops 6, Indiana Jones та S.T.A.L.K.E.R. 2.

З цікавих фактів, про які також розповідає Bloomberg — відсотковий розподіл гравців у США. За словами видання, половина геймерів у Сполучених Штатах — жінки. Також, попри значний відсоток у суспільстві афроамериканців та латиноамериканців, 75% геймерів — білі. Цього року Microsoft уже скоротила понад 2650 робочих місць у сфері ігор, про чверть цих скорочень оголошено у середині вересня. За словами джерел, її ігровий підрозділ працює у жорстких рамках щодо отримання прибутку.

Xbox запустила тариф Game Pass Standard за $15 — без Starfield, Diablo IV та інших хітів

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.