Головна Новини Девелопери віддали військовим техніку для фортифікації: новини з передової

Девелопери віддали військовим техніку для фортифікації: новини з передової

by host

Українська асоціація девелоперів активно включилася у підтримку національної оборони, передавши Командуванню Сил підтримки Збройних Сил України інженерну та будівельну техніку. Про це йдеться у повідомленні Командування Сил підтримки ЗСУ у Facebook.

Поширена інформація свідчить, що на початку листопада цього року була утворена спільна робоча група між Міністерством оборони України та Міністерством цифрової трансформації з метою координації будівництва фортифікаційних споруд.

Ця ініціатива стала підґрунтям для формування волонтерської бізнес-спільноти, яка заявила про свою готовність надавати допомогу в будівництві оборонних споруд на найбільш напружених напрямках. Серед перших учасників цього благородного заходу – Українська асоціація девелоперів, що об’єднує ключових гравців українського ринку нерухомості.

Представники Асоціації впродовж тижня змогли зібрати кошти та закупити для військових 10 екскаваторів, 2 самоскиди та 2 крани. Закуплену техніку в одну з інженерних військових частин передав голова Асоціації Євген Фаворов.

“Ми розуміємо, що для якісного будівництва фортифікаційних споруд потрібні не тільки робочі руки, але й якісна будівельна техніка, якої нашим військовим не вистачає. Тому наша Асоціація відразу ж відгукнулася на потреби армії та дуже швидко на свої кошти закупила сучасну техніку, яка використовуватиметься військовими для будівництва захисних споруд на лінії фронту”, – зазначив голова Української асоціації девелоперів.

Представники асоціації наголошують на своїй готовності продовжувати співпрацю з військовими силами, оскільки від стійкості та безпеки наших захисників залежить не лише доля українського бізнесу, а й майбутнє всієї країни.

Українська асоціація девелоперів була створена в жовтні 2023 року. До асоціації увійшли Stolitsa Group, KAN Development, Інтергал-Буд, Укрбуд Інвест, UDP, Русанівка інвест, Perfect Group, РІЕЛ, Д-І-М, АТ “Позняки-жил-буд” (Taryan group), Українські будівельні системи, SAGA Development, Futura Hata, Ковальська нерухомість, IB alliance, НЕСТ, Стандарт консалтинг груп, Ave-New та Асоціація західноукраїнських забудовників.

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.