Головна Новини Гетьманьцев виступає за перехід від друкарських квитків до фіскальних чеків у громадському транспорті

Гетьманьцев виступає за перехід від друкарських квитків до фіскальних чеків у громадському транспорті

by host

Сьогодні депутат Гетьманьцев висловив свою підтримку радикальній зміні у системі оплати за проїзд у громадському транспорті. За його заявою, у приміських та міських автобусах більше не використовуватиметься звична система друкарських квитків. Натомість запроваджується інноваційна практика – фіскальні чеки.

Це рішення спрямоване на підвищення прозорості та ефективності керування транспортним сектором. Крім більш надійного контролю за доходами від проїзду, перехід до фіскальних чеків обіцяє знизити рівень шахрайства та покращити якість обслуговування пасажирів.

Гетьманьцев також наголосив, що впровадження фіскальних чеків допоможе скоротити використання паперових носіїв інформації, що позитивно позначиться на екології. Це крок у бік цифровізації та оптимізації процесів у міському транспорті.

Однак, незважаючи на позитивні аспекти цього рішення, очікується певний опір з боку деяких користувачів, які звикли до старої системи. Але депутат запевнив, що уряд робитиме всі необхідні кроки для плавного переходу та мінімізації можливих незручностей.

Це рішення стане одним із ключових пунктів на порядку денному найближчого засідання парламенту і очікується, що воно отримає широку підтримку з боку інших депутатів та громадськості.

Читайте також

About Us

Soledad is the Best Newspaper and Magazine WordPress Theme with tons of options and demos ready to import. This theme is perfect for blogs and excellent for online stores, news, magazine or review sites. Buy Soledad now!

Latest Articles

© ProIT. Видання не несе жодної відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів та висновків, які викладені у інформаційних матеріалах з посиланням на інші джерела інформації. Усі запити щодо такої інформації мають надсилатися виключно джерелам відповідної інформації.